1. Kako otvoriti LY karticu?
  1. • U maloprodaji: Kupovinom Extreme Intimo proizvoda u vrednosti od minimum 20 eura u period od 30 dana preko veb-sajta me.extremeintimo.com (Veb-sajt) i/ili u Extreme Intimo radnjama, stičete pravo da postanete član kluba vjernih potrošača. Potrebno je da prikažete fiskalne račune u naprijed navedenom iznosu i podnesete zahtjev za članstvo u bilo kojoj Extreme Intimo radnji popunjavanjem kupona za prijavljivanje. Na licu mjesta će vam biti izdata Extreme Intimo Loyalty kartica na kojoj vas očekuje inicijalnih 5% popusta na svaku narednu kupovinu
  2. • Online: Kako biste dobili Extreme Intimo loyalty karticu putem Veb-sajta potrebno je da na Veb-sajtu napravite kupovinu u iznosu većem od 20 eura Nakon završene online kupovine u iznosu većem od 20 eura automatski vam se pojavljuje formular za dobijanje loyalty kartice. Formularu možete pristupiti i ovdje. Popunjavanjem ovog formulara stičete pravo na loyalty karticu koja će vam biti dostavljena zajedno sa vašom porudžbinom.
2. Kako se obračunava visina popusta i koji je obračunski interval?
• Ako u obračunskom intervalu kupite robu u vrednosti većoj od 120 eura, očekuje vas popust od 7%
• Ako u obračunskom intervalu kupite robu u vrednosti većoj od 200 eura, očekuje vas popust od 10%
• Ako u obračunskom intervalu kupite robu vrednosti većoj od 320 eura, očekuje vas popust od 12%
• Ako u obračunskom intervalu kupite robu vrednosti većoj od 550 eura, očekuje vas popust od 15%
3. Da li se moje kupovine računaju i putem online kupovina i u maloprodajnom objektu?
Da. Kupovine se sabiraju bez obzira da li se kupovina obavi u maloprodaji ili putem online prodaje.
4. Kome da se obratim u slučaju da izgubim loyalty karticu?
U slučaju gubitka ili krađe kartice obavezni ste da nestanak kartice prijavite na br.tel. 020 662 470. Tada će vam biti izdata nova kartica na koju će biti prenijeti svi popusti koje ste do tada ostvarili. Dužni ste da pismeno prijavite svaku promjenu ličnih podataka..
5. Gde mogu da saznam iznos svojih ostvarenih kupovina i koliko mi nedostaje do sledećeg ranga?
• U svim maloprodajnim radnjama.
• Kreiranjem naloga na sajtu možete uneti broj svoje LY kartice i imaćete detaljan prikaz svih podataka vezanih za LY karticu.
• Možete nas kontaktirati i preko Call Centra na broj telefona: 020 622 470 (radnim danima od 8h do 15h) ili na mail adresu onlinemne@extremeintimo.
6. Nisam popunio/la pristupnicu nakon kupovine, gdje mogu da je preuzmem?
Formularu možete pristupiti i ovdje. Popunjavanjem ovog formulara stičete pravo na loyalty karticu koja će vam biti dostavljena zajedno sa vašom porudžbinom.
7. Gdje mogu da vidim svoj LY popust prilikom online kupovine?
Da biste preko Online kupovine ostvarili svoj LY popust, potrebno je da otvorite nalog na nasem sajtu i unesete broj Vase LY kartice. Prilikom svakog pristupa Vasem nalogu, automatski cete na svakom artiklu sa punom cijenom vidjeti obracunat Vas LY popust.
8. Sta da radim sa karticom nakon 365 dana?
• Ukoliko u periodu od 365 dana nemate kupovina u Extreme Intimo radnjama i/ili preko Veb-sajta, vaša Extreme loyalty kartica se deaktivira. Ponovna aktivacija kartice se vrši narednom kupovinom u bilo kom iznosu čime se popust vraća na početnih 5% koje možete koristiti od svoje naredne kupovine.
9. Kako mogu da iskoristim svoju LY karticu prilikom online kupovine?
Otvaranjem naloga na nasem sajtu imate opciju unosa broja LY kartice, nakon cega se moze koristiti LY kartica.
10. Kome mogu da se obratim za pomoc?
Za sva pitanja u vezi sa LY programom možete kontaktirati:
• Naš Call Centar na broj telefona: 020 622 470.
• Putem email adrese: onlinemne@extremeintimo.