Čarape za dječake

Extreme Intimo dječije čarape su izrađene od pamuka, sa malim udjelom drugih materijala koji čarapu čine udobnom i prijatnom za nošenje. Pamuk je najbolja garancija kvaliteta, pa se čarape iz naše linije za dječake neće tako lako pohabati. U našoj ponudi pronaći ćete veliki broj modela i dezena čarapa.

E24T-23C102 , Dječije muške nazuvice
E24T-23C101 , Dječije muške nazuvice
E24T-13C103 , Dječije muške sokne
E17T-13C101 , Dječije muške nazuvice

Dječije čarape iz naše ponude spajaju vrhunski kvalitet materijala i moderan dizajn. Prozračnost materijala i elastičnost čarape stvaraju prijatan osjećaj tokom cijelog dana, bez neprijatnog zatezanja. Pamuk je materijal na koji i najosjetljivija koža odlično reaguje, zbog čega smo uvjereni da će vaš dječak biti prezadovoljan svojim Extreme Intimo čarapama.

Čarape za dječake kao poklon

Dječije čarape sa zanimljivim dezenima su uvijek odličan izbor za poklon, pa nekom posebnom dječaku možete pokloniti upravo par Extreme Intimo čarapa. Mekani pamuk je odgovaran za postojanost kvaliteta, pa prijatan osjećaj u čarapama ne nestaje ni nakon više pranja.

 

Extreme Intimo čarape ne spadaju u red onih koje se lako cijepaju, pa su ovi modeli vrlo izdržljivi za vreme treninga, igre ili bilo koje druge aktivnosti u kojoj dječaci uživaju. Čarape za dječake će udovoljiti i majkama koje uvek teže najkvalitetnijim materijalima, ali i dječacima koji prednost daju simpatičnim printovima i omiljenim bojama. Poklonite im najkvalitetnije Extreme Intimo čarape za dječake, za svakodnevnu udobnost i prijatan osjećaj!