Ženski šortsevi

Ženski šorcevi, iz Extreme Intimo ponude, su sve što je potrebno za atraktivan i urban izgled. Izrađeni su većinski od prirodnih materijala uz mali dodatak elastina, koji pruža fenomenalan osjećaj udobnosti tokom cijelog dana. Pronađite ženski šorc u kroju i dezenu po svojoj mjeri!

Nisko kao 28,79 €
Nisko kao 27,79 €
Nisko kao 11,59 €
E18K-32D103 , Ženski šorts
Nisko kao 3,99 € Regularna cijena 11,39 €
E18K-22D102 , Ženski šorts
Nisko kao 5,50 € Regularna cijena 10,99 €

Zahvaljujući premium kvalitetu izrade, ženski šortsevi iz naše ponude mogu da traju godinama. Kombinacija veoma finih materijala uz dodatak elastina, doprinosi većem komforu i udobnosti pri nošenju, što čini da Extreme Intimo ženski šorcevi budu omiljenim među modernim i atraktivnim damama.

Ženski šortsevi različitih krojeva i dezena

Odličan kvalitet izrade i veoma fini materijali koji prijaju nježnoj ženskoj koži doprinose tome da ženski šorts iz Extreme Intimo kolekcije ženske odjeće bude nezaobilazni komad odjeće koji svaka žena mora posedovati. Šortsevi su lagani i vrlo laki za održavanje, a izbor boja, modela i dezena je izuzetno veliki, pa svaka dama može pronaći ženski šorc po svojoj mjeri.

Pamučni ženski šorcevi za savršeno ljeto

Spoj savremenog dizajna i jednostavnog kroja čine da šorcevi za žene Extreme Intimo kolekcije budu idealan izbor za mnoge prilike. Šortseve je lako ukomponovati u bilo koju odevnu kombinaciju, pa se mogu nositi u kućnoj varijanti, na plaži ili tokom relaksirajuće šetnje. Odličan su izbor i za sportske aktivnosti - ukoliko tražite ženski šorc za trening, trčanje ili sport.

Ženski šorc vašem odevanju daje lični pečat i saveznik je svakog vašeg raspoloženja tokom ljeta, stoga odaberite model ženskog šortsa koji ćete nositi godinama i u kojem ćete se uvek osjećati atraktivno i moderno!