Ženske bokserice

Ženske bokserice iz Extreme Intimo asortimana napravljene su od najfinijih materijala, koji veoma prijaju nježnoj ženskoj koži. Bokserice za žene su kreirane tako da budu atraktivne i da svaku damu učine ženstvenom i modernom. Savršenog kroja, ovaj model ženskog veša se može nositi ispod svake odevne kombinacije, potpuno neprimetno, a kvalitet izrade i nježni materijali omogućiće da se u njima osjećate prijatno i komforno tokom cijelog dana. Istražite našu ponudu i odaberite model u odgovarajućoj veličini!

E22B-12B101 , Ženske bokserice
Nisko kao 13,29 € Regularna cijena 18,99 €
Nisko kao 6,59 €
Nisko kao 6,49 €

Ženske bokserice - udobnost na prvom mjestu

Ženske bokserice iz našeg programa donjeg veša za žene odlikuje premium kvalitet. Napravljene su većinskim dijelom od pamuka i modala koji omogućavaju nježan osjećaj na koži, dok mali udeo elastina omogućava da bokserice budu prilagodljive i savršeno prianjaju ženskom tijelu.

Extreme Intimo se svojim autentičnim pristupom od samog početka izdvaja na tržištu, dok je kvalitet izrade i izbor materijala ono na šta najviše privlači pažnju. Važnosti korišćenja najfinijih materijala za veš je neprikosnovena, pa se zato bokserice za žene odlikuju lagodnošću i komforom. 

Osjećajte se slobodno i nesputano uz Extreme Intimo modele!

Praktičan model veša - ženske bokserice za svaku priliku

Ženske bokserice su vrlo praktične i pogodne za nošenje u svakoj prilici, a uz to su i veoma lijep i udoban komad veša

Bokserice za žene ne zatežu ni u jednoj regiji, ne stvaraju pritisak, ni neprijatan osjećaj. Nose sa neverovatnom lakoćom, stoga odaberite boju i veličinu i obradujte sebe ili Vama dragu osobu idealnim komadom kvalitetnih i unikatnih Extreme Intimo bokserica za žene.