Ženski bademantili

Ženski bademantili Extreme Intimo imaju pamučni sastav i vrlo su nježni na dodir. Njihova mekoća se ne gubi ni nakon više pranja, pa ovakav komad može da traje i godinama. Različiti modeli i dezeni su tu da se osjećate ušuškano kad god ih nosite. Istražite Extreme Intimo ponudu i pronađite ženski bademantil za sebe!

E24K-32W102 , Ženski ogrtač
Nisko kao 38,29 €
E21B-12W101 , Ženski bade-mantil
Nisko kao 36,99 €
E23K-112W101 , Ženski bade mantil
Nisko kao 19,99 € Regularna cijena 49,99 €
Nisko kao 36,99 €
E22B-12W102 , Ženski bade-mantil
Nisko kao 27,99 € Regularna cijena 39,99 €

Bademantili za žene iz Extreme Intimo asortimana su kreirani u različitim bojama i dezenima, a njihovom kvalitetu doprinose prirodni materijali od kojih je svaki ženski bademantil skrojen, koji pružaju prijatan osjećaj tokom nošenja. Svakoj ženi je potreban jedan udoban odevni komad kojim se može ogrnuti u kućnom ambijentu, a ženski bademantil iz naše ponude je idealan pamučni saveznik nakon svakog vašeg kupanja ili drugih aktivnosti u domu.

Pamučni ženski bademantil - za nježan dodir na koži

Pamučni materijali su najbolja garancija kvaliteta i udobnosti, pa smo se potrudili da svaki ženski bademantil obogatimo sa što više pamučne nježnosti. Pamučni bademantili za zene su odličan izbor za svaku damu, pogodni i za najosjetljiviju kožu. Osim udobnosti koju pruža, pamučni ženski bademantil je vrlo jednostavan za održavanje, a u svakom trenutku vam može pružiti paperjast osjećaj koji vam je potreban. 

Odaberite ženski bademantil različitih boja i dezena

Bademantili iz Extreme Intimo ženskog programa za spavanje su kreirani sa namerom da ispune estetske i praktične prohteve svojih vlasnica. Na raspolaganju su različiti modeli, od kojih gotovo svaki ženski bademantil ima kapuljaču, dok neki imaju dodatak u vidu velikih džepova. Dezeni i boje variraju od modela do modela, pa se možete odlučiti za svetle motive i ženski bademantil jarke nijanse, ili za jednobojne bademantile nježnijih tonova. 

Znamo važnost korišćenja finih i prirodnih materijala za izradu bademantila, ali i svih drugih odevnih materijala generalno. Kvalitetni materijali koje koristimo omogućavaju da se osjećate slobodno i nesputano. Baš to Extreme Intimo ženski bademantil čini savršenim izborom za Vas ili interesantnim poklonom za voljenu osobu.