Ženski sakoi

Extreme Intimo ženska odjeća vrlo je praktična ali ono što smatramo najvažnijim jeste njen sastav. Poznati smo po tome što je ženska garderoba iz naše ponude izrađena je od prirodnih materijala, pa neće ni iritirati vašu kožu, već će joj obezbijediti komfor, mekoću i lagan osjećaj. Extreme intimo ženska odjeća nikada vam neće smetati, već ćete uživati u svakom trenutku koji provedete u našoj odjeći, bilo da je reč o trenerci, bodiju ili nekom drugom odjevnom komadu iz našeg asortimana.

Nisko kao 26,70 € Regularna cijena 53,39 €

Ženska garderoba online

Garderoba za žene iz naše kolekcije krojena je od prijatnih materijala, najčešće najfinijeg pamuka, pa je nježna na dodir i komforna za nošenje. Dizajnirana je tako da lijepo prianja uz figuru, ili nježno pada, a uvek uz praćenje najnovijih modnih trendova.

Ženske haljine, ženski bodi, kao i ženski kardigan dio su naše ponude udobne ženske odjeće premijum kvaliteta. Udobnost, komfor i dugotrajnost odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi koje nosi Extreme Intimo ženska garderoba.

Praktična i višenamenska odjeća za žene od prirodnih materijala

Za vas iz meseca u mesec i iz sezone u sezonu dizajniramo kolekciju ženske odjeće kojoj je najvažnija svrha pružanje maksimalne udobnosti tokom svakodnevnog nošenja.

Naša ženska garderoba se može nositi i tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. Ležerna i udobna ženska garderoba iz Extreme intimo kolekcije omiljena je damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima praćenim rekreativnim ili sportskim aktivnostima, dok su haljine, bodiji i šortsevi iz naše ponude omiljeni odevni komadi tokom vrelih letnjih dana.

Zašto je važno da ženska odeća bude kvalitetna i udobna?

Kvalitet i udobnost su imperativ modernog vremena i brzog tempa života, čime se vodimo dok kreiramo naše kolekcije. Extreme Intimo dečija, ženska i muška odeća je napravljena od izvrsnih, prirodnih materijala, što omogućava da je nosite svakog dana, u ma kojoj prilici. Pamučna odjeća za žene, kao i ženska garderoba od drugih, prijatnih materijala, pruža vam lagodan osjećaj tokom svakodnevice, kao i lijep izgled. U cilju potpunog komfora pogledajte i udoban ženski donji veš iz našeg asortimana.

Ženska garderoba - raznovrstan izbor modela

Svakog meseca za vas imamo nove komade udobne ženske garderobe, dizajnirane prema najsvežijim modnim trendovima i vašim potrebama, kao i prema potrebama same sezone u kojoj se nalazimo.

Ženska odjeća online - odaberite Extreme Intimo komade odjeće za maksimalni osjećaj komfora

Ženske trenerke, ženske pantalone, kao i ženske helanke, skrojene su od najprijatnijih materijala, koji će vam pružiti baš onakvu udobnost kakvu očekujete od ovih ležernih odevnih komada. Osim maksimalne udobnosti Extreme Intimo odjeća pruža i sjajan izgled i idealno stoji svakoj ženskoj figuri.

Garderoba za žene idealna za vrele ljetnje dane

U ljetnjoj sezoni za vas uvek dizajniramo komade koji su prijatni za nošenje i tokom najvrelijih, ljetnjih dana. Ženske bermude i ženski šortsevi lako se mogu kombinovati uz majice i druge komade iz naše kolekcije i tako biti pogodni za nošenje u najrazličitijim prilikama.

Kada su u pitanju haljine i ženske košulje, Extreme Intimo ih uvek dizajnira tako da nose idealnu notu ženstvenosti i prave savršen kompromis sa komoforom. Prirodni materijali koje biramo za vas tu su da pruže udobnost, a lijep dizajn je tu radi estetike koju nikad ne ostavimo u drugom planu!

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju garderobe za žene i odaberite komade koji će Vam obezbediti udobnost u svakoj prilici.