Peškiri za plažu

Peškiri za plažu iz naše kolekcije su više od običnih aksesoara - oni su vaš pouzdan saputnik u svim ljetnjim avanturama! Izrađeni od najfinijeg pamuka, dizajnirani su da pruže maksimalnu udobnost dok uživate pored mora ili bazena. Odaberite idealan peškir i poručite lako online!

E24T-52K101 , Peškir
Nisko kao 26,99 €
E24T-52K103 , Peškir
Nisko kao 26,99 €
E24T-52K108 , Peškir
Nisko kao 26,99 €
E24T-52K105 , Peškir
Nisko kao 26,99 €
E23T-52K105 , Peškir
Nisko kao 15,59 € Regularna cijena 25,99 €
E23T-52K101 , Peškir
Nisko kao 15,59 € Regularna cijena 25,99 €

Extreme Intimo peškiri za more i plažu

Neka svaki vaš izlazak na plažu bude stilizovan i udoban uz naše peškire, napravljene da zadovolje i najzahtevnije ukuse. Extreme Intimo plažni peškiri su odličan izbor za svaku priliku, od mirnog popodneva na plaži do veselih porodičnih izleta!

Neka vaš izbor budu kupaći peškiri za plažu, koji kombinuju vrhunski kvalitet materijala s modernim dizajnom, idealnim za svaki ljetnji dan!

Kvalitetni peškiri za plažu - kako odabrati?

Pri izboru peškira za plažu, ključno je obratiti pažnju na materijal, dimenzije i dizajn. Idealni peškir treba da bude napravljen od 100% pamuka, jer takav materijal garantuje izdržljivost i visoku moć upijanja. Za one koji preferiraju brže sušenje i lakoću pakovanja, tanki peškiri za plažu su odličan izbor!

Veliki peškiri za plažu, dimenzija oko 90x160 cm, pružaju dovoljno prostora za udobno ležanje i brzo sušenje.

Što se tiče dizajna, izaberite boje i uzorke koji odražavaju vaš lični stil i dopunjavaju kupaći, čineći vas istovremeno praktičnim i modernim na plaži.

Online prodaja peškira za plažu

Posjetite našu online prodavnicu i izaberite idealan peškir za plažu ne napuštajući udobnost doma. Ako želite da osetite mekoću i kvalitet naših peškira uživo, posetite našu najbližu prodavnicu u Crnoj Gori!

Peškiri za plažu cijena

Kada su u pitanju peškiri za plažu cijene su trenutno akcijske - iskoristite priliku da odaberete kvalitetne peškire po najboljim mogućim cijenama!

Opremite se za nezaboravno letovanje uz Extreme Intimo, vašeg pouzdanog partnera za plažne aksesoare!