Klasični brushalteri

Klasični grudnjaci iz Extreme Intimo asortimana su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji pružaju udobnost i svilenkast dodir. Namenjeni su svakodnevnom nošenju, a njihov dizajn je prilagođen svim potrebama savremene žene koja je uvek u pokretu. Na raspolaganju imamo veliki izbor grudnjaka, u raznim bojama i dezenima. Pogledajte naš asortiman i odaberite grudnjak po svojoj mjeri!

E22B-12G107 , Grudnjak
Nisko kao 9,93 € Regularna cijena 14,19 €
E19B-12G101 , Grudnjak
Nisko kao 10,99 €
E15B-12G104 , Grudnjak
Nisko kao 11,99 €
E15B-12G101 , Grudnjak
Nisko kao 11,99 €

Grudnjaci klasičnog kroja spadaju u nezaobilazne komade koje poseduje svaka savremena žena, od kojih se zahteva vrhunski komfor i prijatan osjećaj prilikom nošenja. Extreme Intimo se pobrinuo da klasični grudnjaci savršeno pristaju svakoj dami, a to smo postigli upotrebom samo najkvalitetnijih materijala prilikom njihove izrade.

Grudnjaci - najpraktičniji komadi za vašu fioku

Klasični grudnjaci iz naše ponude brushaltera su veoma lagani za nošenje tokom cijelog dana, pa ni u jednom trenutku nećete osjetiti neželjeni pritisak ili zatezanje u gornjoj regiji. Korpe su kreirane tako da lijepo obuhvataju i oblikuju grudi, pa ćete se u njima osjećati atraktivno i puno samopouzdanja. 

Naši modeli klasičnih grudnjaka su pogodni za nošenje u svim prilikama i ispod svak- kratku šetnju, duži boravak na poslu, lagani džoging u prirodi ili obične, svakodnevne trenutke kad želite da budete ležerni.

Veliki izbor boja klasičnih grudnjaka

Klasični grudnjaci iz našeg asortimana su dostupni u raznim modelima, pa možete izabrati one koje u potpunosti odgovaraju kroju ženske odjeće. Na raspolaganju je i veliki broj neutralnih nijansi, pa svaka dama može pronaći klasičan grudnjak po svom ukusu! Neka Extreme Intimo klasični grudnjaci budu Vaš izbor za svakodnevnu udobnost i prijatan osjećaj!