Brazilijana

Brazilijana gaćice iz Extreme Intimo ponude su namenjene svakodnevnom nošenju, a prijatan osjećaj i udobnost objzebeđuju kvalitetni materijali koji odlično prijanjaju uz kožu. Gaćice brazilijana kroja važe za jedan od najženstvenijih modela donjeg veša, a tome doprinose ukrasni vezovi, čipkani dodaci i nježnost materijala. Istražite našu ponudu i obradujte sebe novim omiljenim komadom donjeg veša!

E24K-32S106 , Ženski slip
Nisko kao 4,79 € Regularna cijena 7,99 €
E21B-12S101 , Brazilijana
Nisko kao 5,45 € Regularna cijena 7,79 €
E21B-12S101 , Brazilijana
Nisko kao 5,45 € Regularna cijena 7,79 €
E23K-102S103 , Ženski slip
Nisko kao 4,30 € Regularna cijena 8,59 €
E23K-32S103 , Ženski slip
Nisko kao 6,39 €
E21B-12S101 , Ženski slip
Nisko kao 7,49 €
E18B-12S106 , Ženski slip
Nisko kao 8,79 €
E18B-12S102 , Ženski slip
Nisko kao 5,79 €

Ženske brazilijana gaćice su pretežno izrađene od viskoze, sa malim udelom elastina koji ih čini dovoljno rastegljivim i udobnim za svakodnevno nošenje. Ovaj model donjeg veša je vrlo diskretan, pa se može nositi i ispod najtanjih pantalona ili suknji. U ponudi su različiti modeli i boje brazilijana gaćica. 

Brazilijana gaćice - elegantan komad donjeg veša

Brazilijana gaćice se izdvajaju zbog diskretnih vezova, mašnica i čipkanih dodataka koji ovom, naizgled jednostavnom kroju, pružaju zavodljivu i elegantnu notu. Ljepota ženskog donjeg veša je bitna koliko i udobnost, pa se dame rado odlučuju za ovaj model gaćica koji vrlo lijepo pristaje svakoj građi. 

Materijal je izuzetno nježan i prijatan, a ovo svojstvo se ne gubi ni nakon niza pranja, pa su Extreme Intimo brazilijana gaćice vrlo postojani modeli koje možete nositi i godinama. Dok su neke izrađene od viskoze, u ponudi su i brazilijana gaćice izrađene od najfinijeg pamuka koji pruža prijatan osjećaj tokom cijelog dana. 

Praktičan model brazilijana gaćica

Osim što lijepo izgledaju, brazilijana gaćice su vrlo praktične i pogodne za nošenje u raznim prilikama. Čak i najosjetljivija koža odlično reaguje na pomenute materijale, a gaćice su dizajnirane tako da ni u jednoj regiji ne zatežu, niti stvaraju neprijatan osjećaj i pritisak. Brazilijana gaćice se nose sa lakoćom, a jedino što ćete osjetiti je prijatan dodir kvalitetnih materijala. Poklonite sebi udobne i atraktivne Extrime Intimo ženske brazilijana gaćice, za sjajan izgled i fenomenalan osjećaj u njima!