Muški kupaći

Muški kupaći iz Extreme Intimo kolekcije su uglavnom napravljeni od poliestera i poliamida, uz dodatak drugih materijala, koji doprinose većoj rastegljivosti i dodatnom komforu. Istražite ponudu i poručite model muškog kupaćeg po svom ukusu!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Extreme Intimo gaće za kupanje su dio našeg programa za plažu, gdje ćete pronaći bogat asortiman i raznovrstan izbor modela kupaćih za muškarce. Muške kupaće bokserice, slip i bermude za kupanje odlikuje vrhunski kvalitet izrade i urbani dezeni, u kojima ćete izgledati moderno i atraktivno svakog ljeta. Vesele boje i upečatljiv dezen doprinijeće tome da na svakoj plaži prođete zapaženo, a kvalitetni materijali pružiće lakoću pokreta.

Muške kupaće gaće u različitim dezenima i krojevima

U okviru Extreme Intimo kolekcije dostupni su različiti krojevi kupaćih gaća, pa ćete lako pronaći odgovarajući kupaći muški model u skladu sa vašim stilom i željama. Muški kupaći kostimi su dostupni u širokom spektru boja i dezena, od tamnih i zagasitih do svijetlih boja i printova koji privlače pažnju. Extreme Intimo muške kupaće gaćice su odličan izbor za sve muškarce koji i na plaži vole da izgledaju moderno.

Muški slip kupaći jeste izuzetno popularan model. Dizajniran je da pruži maksimalnu slobodu pokreta, pa je idealan izbor za sportiste i plivače koji žele veću fleksibilnost.

Šorts za kupanje pruža više pokrivenosti, izrađen je od brzosušećih materijala i sadrži džepove, što ovaj model čini izuzetno praktičnim te će vam pružiti udobnost tokom cijelog dana. Širok spektar boja i dezena, od neutralnih tonova do jarkih, omogućava svakom muškarcu da izrazi svoj stil na plaži!

Muške kupaće bokserice pružaju dobar balans između pokrivenosti i estetike. Idealne su za muškarce koji traže kupaći kostim koji je pogodan za različite vodene aktivnosti. Dostupni su u klasičnim jednobojnim varijantama i ali i sa dezenom.

Veliki izbor modela omogućava muškarcima da pronađu gaće za plivanje koje odgovaraju njihovim preferencijama i aktivnostima na plaži ili bazenu!

Extreme Intimo kupaći za muškarce - za savršeno ljeto

Među sjajnim Extreme Intimo muškim kupaćim kostimima sigurno je da svaki muškarac može pronaći model koji odgovara njegovom ukusu i ističe njegove fizičke atribute. Pored klasičnih kupaćih za muškarce, u našoj kolekciji ćete pronaći i autentične printove, za sve one kojima je urbano odijevanje zaštitni znak!

Jednostavna online kupovina muških kupaćih

Online kupovina omogućava vam brzu i sigurnu kupovinu iz udobnosti doma. Pregledajte našu široku ponudu muških kupaćih kostima, uporedite modele i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Proizvode možete lako dodati u korpu, izvršiti plaćanje i očekivati isporuku direktno na svoju adresu. Za one koji preferiraju fizičku kupovinu, posetite naše prodavnice širom zemlje i doživite kvalitet naših proizvoda uživo. Ne propustite priliku da ovog leta zablistate na plaži u Extreme Intimo kupaćim kostimima!