Veš

Extreme Intimo dječiji donji veš za dječake je izrađen od pamuka sa dodatkom elastina, pa lijepo prijanja uz kožu i osigurava prijatan osjećaj i komfor tokom nošenja. Kvalitetan dječiji veš za dječake je preduslov za udobnost tokom cijelog dana, a naša ponuda dječijeg veša za dječake to i omogućava. Pored prirodnih materijala, nudimo i raznovrstan izbor boja i dezena donjeg veša za dječake.

Filter

Kategorija
 • Veš 15Stavke

Stavke 1 - 12 od 15

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 5,69 €
 2. Nisko kao 5,39 €
 3. Nisko kao 4,05 € Regularna cijena 5,79 €
 4. Nisko kao 4,63 € Regularna cijena 5,79 €
 5. Nisko kao 5,39 €
 6. Nisko kao 4,63 € Regularna cijena 5,79 €
 7. Nisko kao 5,69 €
 8. Nisko kao 5,29 €
 9. Nisko kao 6,29 €
 10. Nisko kao 5,69 €
 11. Nisko kao 4,59 €
 12. Nisko kao 4,69 €

Stavke 1 - 12 od 15

Postavi uzlazno pravilo

Dječiji donji veš za dječake odlikuje premium kvalitet i raznovrstan izbor boja i modela. Kao i kod donjeg veša za djevojčice, materijali koji karakterišu dječiji veš za dječaka su u najvećoj meri prirodni. Mali dodatak elastina doprinosi tome da svaki komad donjeg veša za mališane bio udoban i veoma prijatan za kožu. Nježnost materijala se ne gubi pri pranju, pa se Extreme Intimo dječiji donji veš za dječake sigurno neće lako i brzo pohabati.

Dječiji veš za dječake - veliki izbor boja i dezena

Za našu najmlađu gospodu smo pripremili raznovrstan izbor dezena i boja, kako bi svaki dječak našao donji veš po želji. Jednobnojni ili šareni veš, sa omiljenim crtanim junacima, različitih printova i motiva - izbor je na najmlađima. U našoj ponudi su dječije muške bokserice i dječiji muški slip, koje odlikuje pouzdan kvalitet i unikatnost izrade.

Extreme Intimo kolekcija donjeg veša za dječake se razlikuje i izdvaja svojom vrhunskom izradom, stoga izaberite model i dezen po želji i obradujte svoje mališane.