Pidžame za dječake - spavaći program

Extreme Intimo program za spavanje za dječake odlikuju prirodni materijali, pa je uz njih mališanima zagarantovan miran i udoban san. Pouzdan kvalitet, toplota i komfor uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade i raznovrstan izbor je ono što nas izdvaja na tržištu, pa zato pogledajte noćnu liniju za dječake koju smo pripremili za vas.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Extreme Intimo dječiji programa za spavanje odlikuje premium kvalitet, a kao i kod programa za spavanje za djevojčice, tkanine su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nježne za dječiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet je ono što će omogućiti mališanima nježan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman - program za spavanje za dječake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dječake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, obogatili smo svaki proizvod noćne kolekcije za dječake, pa će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Uz noćnu kolekciju za dječake do slatkih snova

Za djecu u razvoju je kvalitet sna veoma važan, a uz naše pidžame za dječake, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite proizvode iz Extreme Intimo dječijeg programa za spavanje i uljepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!